Mijn verhaal

The sky is the limit!  Een oprechte Rotterdamse in hart en nieren en een organisator pur sang. Net als een kleine kolibrie altijd op zoek naar het beste waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat. Regelen en organiseren zit in mijn DNA. En net even anders dan anders. 

Na ruim 15 jaar als juridisch secretaresse en management assistente gewerkt te hebben, heb ik juli 2020 de stap gezet om mijn droom werkelijkheid te laten worden: zelfstandig ondernemer zijn. Ik help je niet alleen bij het op orde brengen van de chaos, het organiseren van succesvolle events, maar ook bij het sparren en brainstormen over marketingstrategieën.

Als gecertificeerd High Level VA Player is het mijn doel om ambitieuze ondernemers te ontzorgen en te helpen met de groei van hun bedrijf. Ik ga graag een betekenisvolle samenwerking met je aan en zet daarbij net dat stapje extra voor het wow effect. Mijn motto: Creating the best experience!

Zullen we kennismaken om te kijken hoe ik jou kan helpen om je bedrijf te laten groeien?!

 

Hi, THIS IS ME!
Het gezicht achter Fabulous VA!

De kolibrie

De kolibrie staat voor veerkracht en aanpassingsvermogen. Het is een zeer klein vogeltje die van bloem naar bloem vliegt. Altijd op zoek naar de zoetste nectar. De kenmerken van deze vogel is precies waar ik voor sta. Altijd op zoek naar het wow effect, dat stapje extra!

Een kolibrie kan tijdens het vliegen stil hangen en zelfs recht naar boven of beneden vliegen. Hij wordt daarom ook wel eens de helikopter genoemd. Als High Level VA Player is het ook van belang om met een helikopterview over een bedrijf te kijken. Dit helpt ambitieuze ondernemers met de groei van hun onderneming

Op de hoogte blijven?