Business support

Als ambitieuze ondernemer wil je groeien met je bedrijf, maar je hebt handen en tijd tekort. Die maandelijks terugkerende taken die je voor je uit blijft schuiven, omdat je er gewoon geen zin in hebt. Dat kan anders. Je hoeft het niet namelijk allemaal alleen te doen!

Als virtual assistant neem ik deze praktische regelzaken voor je uit handen. Zo kan jij je focussen op het echte werk. Het werk waar jij energie van krijgt en waarmee jij weer ruimte creëert om je bedrijf te laten groeien. Jij zegt het, ik doe het! Een win-win toch?

Denk bijvoorbeeld aan het

  • coördineren en plannen van (online) meetings;
  • organiseren van zakenreizen;
  • managen van algemene office en HR zaken;
  • bestellen van drukwerk en kantoorartikelen;
  • regelen van relatie-/kerstgeschenken;
  • voorbereiden en beheren van documenten;
  • contact met leveranciers en relaties;
  • stroomlijnen van processen;

De voordelen van een VA

Het voordeel van een High Level VA Player ten opzichte van een assistent in loondienst is dat er geen additionele kosten bij komen kijken, zoals werkgeverslasten, pensioenkosten of doorbetaling ​tijdens​ vakanties en ziekte. Deze kosten heb je niet als je een VA inschakelt.

Een ander groot voordeel is dat een VA meer vrijheid en flexibiliteit geeft. Als je in een bepaalde periode bijvoorbeeld meer of minder ondersteuning nodig zou hebben, dan kan je dit makkelijk aanpassen.

Mocht het je leuk lijken om hier eens persoonlijk en vrijblijvend over te sparren, ​neem dan contact met mij op​! Dan kunnen we kijken of ik misschien iets voor jou zou kunnen betekenen.

Waarom een Virtual Assistant inhuren?

Of je nu structureel of flexibel ondersteuning nodig hebt, als gecertificeerd High Level VA Player zet ik mij altijd volledig in om jou de beste service te bieden. Samen bespreken wij welke oplossing het beste bij je past. Open en eerlijk, what you see is what you get! Daarbij ben ik aangesloten bij een netwerk van gecertificeerde High Level VA Players, zodat bij ziekte er altijd iemand is om het werk op te vangen.

Op de hoogte blijven?