Business support

Als ambitieuze ondernemer wil je groeien met je bedrijf, maar je hebt handen en tijd tekort. Die maandelijks terugkerende taken die je voor je uit blijft schuiven, omdat je er gewoon geen zin in hebt. Dat kan anders. Je hoeft het niet namelijk allemaal alleen te doen!

Die praktische regelzaken neem ik voor je uit handen. Zo kan jij je focussen op het echte werk. Het werk waar jij energie van krijgt en waarmee jij weer ruimte creëert om je bedrijf te laten groeien. Jij zegt het, ik doe het! Een win-win toch?

Denk bijvoorbeeld aan het

● coördineren en plannen van (online) meetings;
● organiseren van zakenreizen;
● managen van algemene office en HR zaken;
● bestellen van drukwerk en kantoorartikelen;
● regelen van relatie-/kerstgeschenken;
● voorbereiden en beheren van documenten;
● contact met leveranciers en relaties;
● stroomlijnen van processen;

Staan de werkzaamheden die jij graag zou willen uitbesteden er niet tussen? Neem dan contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Voordelen van een VA

Het voordeel van een High Level VA Player ten opzichte van een assistent in loondienst is dat er geen additionele kosten bij komen kijken, zoals werkgeverslasten, pensioenkosten of doorbetaling ​tijdens​ vakanties en ziekte. Deze kosten heb je niet als je een VA inschakelt.

Een ander groot voordeel is dat een VA meer vrijheid en flexibiliteit geeft. Als je in een bepaalde periode bijvoorbeeld meer of minder ondersteuning nodig zou hebben, dan kan je dit makkelijk aanpassen.

Mocht het je leuk lijken om hier eens persoonlijk en vrijblijvend over te sparren, ​neem dan contact met mij op! Dan kunnen we kijken of ik misschien iets voor jou zou kunnen betekenen.

Tools

Met onderstaande tools ben ik bekend. Werk jij met een andere tool?
Geen enkel probleem! Ik ben bereid om mijn vaardigheden en kennis te verrijken.

Instagram

Facebook

Later

Gmail

WordPress

Trello

Canva

Dropbox

Mailchimp

Zoom

Google Drive

Slack

Z

Kwaliteit

Betrouwbaar

Oplossingsgericht

Of neem vrijblijvend contact op