Marketing support

Online zichtbaarheid is een must voor iedere ambitieuze ondernemer. Maar het consistent up to date houden van je social media kan voelen als een extra baan. Zeker als het niet je favoriete bezigheid is. Van het plaatsen van social media posts tot het uitwerken van jouw social media strategie, ik sta voor je klaar.

Benieuwd naar mijn Fabulous Social Media Tips? Laat dan onderaan deze pagina jouw gegevens achter en ik stuur ze naar je toe!

Staan de werkzaamheden die jij graag zou willen uitbesteden er niet tussen? Neem dan contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Hulp bij bijvoorbeeld het

  • uitwerken van een complete social media strategie voorzien van: funnels, doelgroep onderzoek, hashtag onderzoek en platformstrategie;
  • opzetten van content marketing strategie;
  • plaatsen van berichten en video’s op social media (bijvoorbeeld Twitter, Instagram, Facebook);
  • adverteren op Facebook, Instagram & LinkedIn;
  • versturen van nieuwsbrieven;
  • up to date houden van het CRM systeem;
  • bijhouden van mailinglijsten en processen;

De voordelen van een VA

Het voordeel van een High Level VA Player ten opzichte van een assistent in loondienst is dat er geen additionele kosten bij komen kijken, zoals werkgeverslasten, pensioenkosten of doorbetaling ​tijdens​ vakanties en ziekte. Deze kosten heb je niet als je een VA inschakelt.

Een ander groot voordeel is dat een VA meer vrijheid en flexibiliteit geeft. Als je in een bepaalde periode bijvoorbeeld meer of minder ondersteuning nodig zou hebben, dan kan je dit makkelijk aanpassen.

Mocht het je leuk lijken om hier eens persoonlijk en vrijblijvend over te sparren, ​neem dan contact met mij op​! Dan kunnen we kijken of ik misschien iets voor jou zou kunnen betekenen.

Waarom een Virtual Assistant inhuren?

Of je nu structureel of flexibel ondersteuning nodig hebt, als gecertificeerd High Level VA Player zet ik mij altijd volledig in om jou de beste service te bieden. Samen bespreken wij welke oplossing het beste bij je past. Open en eerlijk, what you see is what you get! Daarbij ben ik aangesloten bij een netwerk van gecertificeerde High Level VA Players, zodat bij ziekte er altijd iemand is om het werk op te vangen.

Op de hoogte blijven?