Event support

Zoek jij hulp om je evenement tot een goed einde te brengen? Of het nu gaat om het geven van een training of het organiseren van een corporate event, ik neem graag de organisatie voor mijn rekening.

Van draaiboek tot catering en het ontvangen van de sprekers. Samenzetten wij jouw ideeën om in een succesvol evenement met dat wow-effect.

Staan de werkzaamheden die jij graag zou willen uitbesteden er niet tussen? Neem dan contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Ondersteuning bij het

  • organiseren van evenementen, cursussen, trainingen en webinars;
  • zoeken naar geschikte locaties;
  • selecteren van dagvoorzitters en/of sprekers;
  • bijhouden van inschrijvingen;
  • corresponderen m.b.t. evenementen, trainingen e.d.;
  • verzorgen van evenementen marketing, zoals blogs, social media en andere kanalen;
  • coördinatie van het event op de dag zelf;

De voordelen van een VA

Het voordeel van een High Level VA Player ten opzichte van een assistent in loondienst is dat er geen additionele kosten bij komen kijken, zoals werkgeverslasten, pensioenkosten of doorbetaling ​tijdens​ vakanties en ziekte. Deze kosten heb je niet als je een VA inschakelt.

Een ander groot voordeel is dat een VA meer vrijheid en flexibiliteit geeft. Als je in een bepaalde periode bijvoorbeeld meer of minder ondersteuning nodig zou hebben, dan kan je dit makkelijk aanpassen.

Mocht het je leuk lijken om hier eens persoonlijk en vrijblijvend over te sparren, ​neem dan contact met mij op​! Dan kunnen we kijken of ik misschien iets voor jou zou kunnen betekenen.

Waarom een Virtual Assistant inhuren?

Of je nu structureel of flexibel ondersteuning nodig hebt, als gecertificeerd High Level VA Player zet ik mij altijd volledig in om jou de beste service te bieden. Samen bespreken wij welke oplossing het beste bij je past. Open en eerlijk, what you see is what you get! Daarbij ben ik aangesloten bij een netwerk van gecertificeerde High Level VA Players, zodat bij ziekte er altijd iemand is om het werk op te vangen.

Op de hoogte blijven?