Waarom heb jij nog geen Virtueel Assistent? 

nov 22, 2020

Als ondernemer komt er een hoop op je af en je denkt vaak dat je alles zelf moet doen. Want dat hoort er toch allemaal bij’!? Niet dus, dat is naar mijn idee zonde van je kostbare tijd. Waarom gun je jezelf niet meer vrijheid om te doen waar je echt blij van wordt?

Ik zal je uitleggen waarom ik iedere ambitieuze ondernemer een Virtueel Assistent (“VA”) zou aanraden… 

Als ondernemer ben je altijd DRUK. Je hebt niet genoeg aandacht voor persoonlijke ontwikkeling of de groei van je bedrijf, laat staan tijd voor je privéleven. Je bent (te) veel tijd kwijt aan dingen waar je helemaal niet mee bezig wilt zijn zoals social media marketing, administratie bijhouden, e-mails beantwoorden en die ellenlange to-do lijstjes wegwerken. En dat terwijl je dacht dat ondernemen zoveel vrijheid zou geven. Dat je eindelijk kon doen waar je goed in bent en blij van wordt. Zonde naar mijn idee!

EEN VIRTUEEL ASSISTENT BIEDT UITKOMST

Je zou personeel kunnen aannemen, maar personeel aannemen brengt ook veel verantwoordelijkheden en extra werkgeverslasten met zich mee . Het heeft ook veel beperkingen. Een Virtual Assistant biedt uitkomst!

Je zou mij, als VA, kunnen zien als jouw persoonlijk assistent, maar dan op afstand. Iemand die plaats en tijd onafhankelijk werkt. Alleen wanneer jij dat nodig hebt, incidenteel in drukke periodes, voor een bepaalde klus of een vast aantal uur per week/maand; het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Alles kan. En dat is juist zo fijn. Flexibiliteit!

MEER TIJD VOOR HET ECHTE WERK

Het is heel simpel. Door het werk uit handen te geven waar je zelf geen energie van krijgt, houd je tijd over voor andere dingen. De dingen waar jij blij van wordt en waar jij goed in bent. Jij hoeft dus geen energie meer te stoppen in de klussen die je niet leuk vindt. Eindelijk de vrijheid van het ondernemen.

Wanneer je mij inschakelt als jouw VA, zorg ik dat het werk gedaan wordt en waarschijnlijk nog sneller! De uren die je niet meer aan deze rotklussen hoeft te besteden, kan je nu zelf declarabel zijn. Meer omzet draaien omdat je effectiever met je onderneming bezig kan zijn. Je wint er dus eigenlijk geld mee! Een ander bijkomend voordeel is dat bij het inhuren van een VA je kosten maakt, hierdoor betaal je dan uiteindelijk minder omzetbelasting. Meneer Belastingdienst ontvangt al genoeg, nietwaar?!

SAMEN IS LEUKER!

Een van de meest positieve aspecten van werken met mij als VA; Samen is eigenlijk alles leuker! Door samen te werken ontstaan vaak nieuwe ideeën en inzichten. Ik ben iemand die niet alleen de praktische zaken uit handen kan nemen, maar kan ook meedenken over de toekomst en ontwikkeling van jouw onderneming. Maak daar gebruik van! Dus stel jezelf de vraag: waarom heb ik nog geen VA?

Ik ben een High Level VA Player en help je graag, zodat jij de tijd krijgt om te doen waar jij blij van wordt! Gun jij jezelf ook meer tijd om te ondernemen in vrijheid? Neem dan contact met me op!

Hi, THIS IS ME!
Het gezicht achter Fabulous VA!

Of neem vrijblijvend contact op

i

Business support

Klik hier voor meer informatie

Event support

Klik hier voor meer informatie

Marketing support

Klik hier voor meer informatie

Of neem vrijblijvend contact op